moda

Oazapiekna.eu – modne fryzury w Nowym Sączu

Jeśli szukasz miejsca, w którym kompleksowo zajmą się Twoimi włosami, makijażem, ciałem… Koniecznie musisz odwiedzić salon urody „Oaza Piękna” w Nowym Sączu. Salon Piękna to laureat konkursu na Najlepszy Salon w tej miejscowości.

Pomijając już całą ofertę na makijaże permanentne i naturalne, przedłużanie włosów, przedłużanie rzęs, zabiegi kosmetyczne, walkę z cellulitem, pielęgnacje ciała, stylizację paznokci, zabiegi na stopy, włosy clip, przebijanie uszu i nosa, przeróżnego rodzaju szkolenia czy niechirurgiczne przeszczepy włosów, to warto przyjrzeć się ofercie salonu w związku z działem – Fryzjerstwo.

Tutaj oddajesz swoje włosy w ręce wybitnych specjalistów, którzy wręcz kochają to co robią. Chcą Ci pomóc, doradzić, wykonać profesjonalne zabiegi na Twoich włosach, które sprawią, że Twoje włosy odżyją…!

Co znajdziesz w ofercie Fryzjerów z Salonu Urody „Oaza Piękna”?

-Bardzo popularne i modne ostatnio Keratynowe prostowanie włosów. To zabieg pielęgnacyjny, którego efektem są odżywione, piękne, proste długotrwale włosy.

-Mezoterapia skóry głowy – to zabieg dla tych, którzy mają problem z wypadaniem włosów a nawet łysieniem. Dzięki temu zabiegowi można powstrzymać a nawet odwrócić proces wypadania włosów!

-Kuracja ozonowa – wzmacniająca włosy i skórę głowy – świetny zabieg dla włosów suchych, zniszczonych czy porowatych.

Wszystkie zabiegi są oczywiście odpowiednie zarówno dla kobiet jak i mężczyzn – w każdym wieku.

Ponad to, salon fryzjerski ma w swojej ofercie: Strzyżenie damskie i męskie wraz z modelowaniem, farbowanie, pasemka, baleyage, mycie rozjaśniające, trwałą ondulację, upięcia włosów (ślubne i próbne) i wiele, wiele innych.

Do salonu przyjeżdżają Klienci niemal z całej Polski. Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek wątpliwości, koniecznie odwiedź stronę salonu i przekonaj się co zyskasz, decydując się na wizytę w „Oazie Piękna”. Na stronie znajdziesz galerię prac, cennik, aktualne promocje i pełną ofertę.