moda

Skąd moda na usługi stylistek?

Coraz więcej kobiet korzysta z pomocy stylistek. Stylistek paznokci, fryzur, makijażu… Jednak ostatnio bardzo popularne stało się korzystanie z porad stylistki w kwestii ubioru. Coraz trudniej jest nam odpowiednio dobrać dla siebie stylizacje. Stylistka wie co robi, zna się na tym i dlatego chętnie korzysta się z jej usług, a korzystają z jej pomocy nie tylko kobiety – ale również mężczyźni – w różnym wieku. Nie każdy musi mieć poczucie gustu, smaku i nie każdy musi wiedzieć jak dobrze wyglądać. Z pomocą nadchodzi stylistka!

Jak to działa, ile kosztuje, dlaczego warto skorzystać z usług profesjonalisty? Na te wszystkie pytania, znajdziecie odpowiedź w tym artykule:

Zacznijmy od odpowiedzi na pytanie ile kosztują takie zakupy ze stylistką, ile one trwają i ile pieniędzy trzeba mieć na koncie?

Otóż… Sam czas trwania takich zakupów zależy oczywiście od Was. Od tego ile zamierzacie kupić i w jakiej kwocie. Zazwyczaj jednak takie zakupy trwają około 3 godzin. Koszt zakupów jest zależny od czasu spędzonego ze stylistką. Dla jednych, może się to wydawać się dużo, dla drugich nie – jednak kiedy spróbujecie, przekonacie się, że naprawdę było warto. Na takich zakupach wydasz tyle ile Ty sama uznasz za stosowne. W okresie wyprzedaży można stworzyć kilka naprawdę ciekawych kreacji, całych zestawów – za bardzo przyzwoite pieniądze. Wszystko oczywiście ustala się indywidualnie, na początku spotkania. Usiądziecie na kawę czy herbatę i omówicie Twoje potrzeby, wymagania, styl.

Dlaczego więc warto zdecydować się na zakupy ze stylistką?

Jeśli idziesz na zakupy ze stylistką, to absolutnie nie zajmujesz się wyszukiwaniem kreacji dla siebie – to leży po stronie stylistki. To ona dobiera ubrania tak, by pasowały do Twojej sylwetki, urody. Dobiera je również tak, by pasowały do jak największej ilości ciuchów.

Jeśli to stylistka wybiera dla Ciebie ubrania to inaczej na Ciebie patrzy – niż Ty sama. Widzi więcej niż Ty.

Jeszcze jednym, wielkim plusem jest to, że stylistka doskonale zna asortyment sklepów, do których wybieracie się na zakupy. Ona wie czego i gdzie szukać – specjalnie dla Ciebie i Twojej sylwetki.

Zobaczcie ofertę http://tatianaszczech.pl/