moda

Studio eReR

Uwielbiasz chodzić w spódnicach i nie wyobrażasz sobie bez nich codziennej kreacji? Ani tej eleganckiej, ani ten „luźniejszej”? W sklepach kompletnie nie ma nic co wpadło by Ci w oko i w czym dobrze byś się czuła? Odwiedź studio eReR!

Marka została stworzona przez kobiety, które są równie wymagające co Ty. Tworzą one małe kolekcje, ich projekty tworzone są w małych szwalniach i to tylko z polskich materiałów. Ich oferta na pewno Cię zachwyci i wreszcie będziesz czuć się wyjątkowo w swoich spódnicach – w każdej stylizacji!

Odpowiedzmy sobie jednak na pytanie – w jakiej spódnicy będziesz wyglądać najlepiej? Mini? Midi? A może jednak maxi?

Wybierając spódnicę, musisz wziąć pod uwagę 3 bardzo ważne rzeczy. Długość nóg (bo jeśli są krótkie, warto by spódnica miała wysoki stan i optycznie wydłużyła nogi). Wzrost (bo jeśli jesteś niską kobietą, to nawet zakładając szpilki, postaraj się wybierać taką spódnicę by kończyła się ona przed kolanem). Kształt całej sylwetki i samych nóg (zasada jest tutaj prosta – im ładniejsze kształty, im ładniejsze nogi – tym spódnica powinna być krótsza – bo w końcu macie co pokazać!).

Wykonaj krótki test. Stań przed lustrem, weź długą chustę i powolutku dźwigaj ją, od kostek w górę – sama zobaczysz, w jakiej długości spódnicy będziesz wyglądać najkorzystniej!

Marka eReR powstała z myślą o pewnych siebie, odważnych, niezależnych kobietach. Jeśli chcesz wyglądać wyjątkowo, nietuzinkowo i zupełnie inaczej niż wszyscy… Odwiedź ich sklep. Znajdziesz tu nie tylko spódnice o których piszemy, ale również sukienki, bluzki i kombinezony. Na pewno znajdziesz tutaj coś dla siebie, a Panie, które projektują ubrania udowodnią Ci, że moda nie kończy się na rozmiarze 36! Zawsze możesz czuć się świetnie i wyglądać bardzo kobieco i seksownie!

Bez wychodzenia z domu, możesz teraz uzupełnić swoją garderobę o wyjątkowe kreacje. Kolekcje są małe – przez co jeszcze bardziej wyjątkowe. Tworzone z materiałów najwyższej jakości i z największą dbałością o każdy, nawet najmniejszy szczegół. Zakochaj się w sobie na nowo!