podróże

Najlepsze noclegi w Pieninach?

Szykujesz się na wczasy z rodziną? Chcecie tym razem zostać w Polsce? Uwielbiacie aktywnie spędzać czas i kochacie góry, zarówno latem jak i zimą?

Zdecydowaliście się na nocleg w Pieninach, ale kompletnie nie macie pomysłu gdzie się zatrzymać?

Usiądźcie wygodnie w swoich fotelach, weźcie do ręki telefon, czy laptop a na pewno znajdziecie nocleg idealny dla siebie, a nawet zarezerwujecie go, bez wstawania z kanapy!

Wpisując w wyszukiwarkę hasła takie jak: noclegi w Pieninach, noclegi w pensjonacie Pieniny… Znajdziecie wiele ofert pensjonatów i ośrodków, w których będziecie mogli zarezerwować dla siebie nocleg.

Pensjonat Szarotka:

Zapewne w wynikach wyszukiwania znaleźliście pensjonat Szarotka, zwrócił Waszą uwagę? To wspaniały wybór dla całej rodziny! Atrakcji tu w bród, a sama wieś Kluszkowce (w którym znajduje się pensjonat) to nie tylko przepiękne, malownicze krajobrazy ale wiele atrakcji dla każdego, w każdym wieku!

Kluszkowce to malownicza wieś, leżąca w gminie Czorsztyn. Zaś pensjonat Szarotka to wręcz idealne miejsce na aktywny wypoczynek dla całej rodziny.

Przepiękne pokoje z widokiem na Tatry, darmowy parking, internet, tv… A ponad to, w okolicy pensjonatu, czekają na Was takie atrakcje jak:

przepiękne ścieżki rowerowe, kompleks narciarski Polana Sosny, termy w trzech miejscach (oddalone o około 20km od pensjonatu), przystanie żeglarskie, gdzie można wypożyczyć sprzęt, całoroczny ośrodek narciarsko-rekreacyjny Czorsztyn-Ski (tylko 1km od pensjonatu!), kąpieliska, rejsy statkiem, a także wiele wycieczek i zabytkowych budowli (wąwozy, kościółki, zamki) warte zobaczenia!

Niezależnie od pogody, niezależnie od pory roku, niezależnie od wieku – na pewno nikomu nie będzie się tutaj nudziło!

Warto wspomnieć, że pensjonat to nie tylko wypoczynek dla rodzin, można tu przyjechać na zorganizowane wycieczki – kolonie, obozy, wyjazdy firmowe (są specjalnie przystosowane sale konferencyjne dostępne w pensjonacie), zielone szkoły. Moc atrakcji czeka na każdego!